IKLAN

IKLAN
Klik gambar

15 April 2013

TERHANGAT ! SAH BAKAL MB YANG PALING BANGANG...INGAT RAKYAT KEDAH KELAPAK KAT HANGPA KE..!!!


Warga Kedah CUBA...diperbodoh oleh anak Mantan PM..

Apakah sengaja ia nak memperbodohkan rakyat Kedah atau memang sejak dari azali lagi Timbalan Menteri ni seorang yang juga bodoh...

Cukup-cukuplah rakyat Sabah dah diperbodoh dengan warga Suluk dikambing hitamkan,,, Kini rakyat Kedah pulak..




Woi mangkok... pembangkang Malaysia pun rakyat Malaysia yang cintakan tanah air juga,,, janganlah nak tunjuk cerdik macam lu punya bapak... phuii....~mm 


Ingat dulu orang kuat Tun ...jadi MB Kedah,  Sanusi junid....22 adun Kedah boikot dia tak sampai 1 penggal bungkus.....ini kira orang paling cerdik dan pulas pusing paling cekap...tapi dengan adun2 BN Kedah dia pun kena cabut.....mengkalu tara nie bodoh anak TUN...takkan orang BN nak pakai kut......

5 ulasan:

Mustaqim berkata...

Awat la hg ini mulut macam bewak hidup sgt? Kalau nak bercakap pakai lah otak bukan dgn punggok mcm DSAI tu! Mukriz ni lain tak sama dgn Sanusi laa. Ini pemimpin baru dgn pengalaman baru. Dan rasanya kali ini kita akan tukar semua calun BN Kedah. Biar yg baru semua, yg lama dah kondem! Bukan macam PAS, MB cakap pun macam samseng jalanan! Tak dak otak punya pemimpin. Kalau nak perabih duit budget semua org boleh buat!!! Cuba pikiak macamana nak cari duit utk Negeri Kedah? Ada engineer dlm PAS pun tak boleh buatr apa, sebabnya 'low flying hours' apa yg boleh diharapkan?

Tanpa Nama berkata...

Puki mak punya mukriz.tok sah dok cayalah cakap dia tu.

Khairul Izwan berkata...

Hahaha macai umno detected

Tanpa Nama berkata...

Abih nak suruh kaldai akaq sekoq ni jadi MB........jadi tim.menterijaga Ap pon tak betoi ada hati nak tadbir negeri lingkup punah ranah.

Tanpa Nama berkata...

Hahaha..nampak hang macam emosional bukan profesional, naya mak yg beranak anak camni lagi bodoh...islam tak ajaq jadi kurang ajaq, may be u ni bukan islam tajaan Saw...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...