12 April 2013

TERHOT ! KERJA JAHAT UMNO TERKANTOI VIDEO MUSTAFA ALI DIEDIT..!!! -SAKSIKAN






Mustafa Ali enggan ulas isu video lucah

Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali hari ini enggan mengulas berhubung dakwaan beliau terlibat dalam aksi lucah bersama seorang wanita tidak dikenali, yang disebarkan dalam bentuk video di blog-blog pro-Umno.


"Saya tidak akan menjawab sebarang pertanyaan mengenai isu yang diperkatakan.

"Semuanya saya telah serahkan kepada peguam saya melalui Awi & Co untuk uruskan," katanya dalam kenyataan satu perenggan yang disiarkan dalam akhbar web PASHarakahdaily sebentar tadi.

Lapan hari sebelum penamaan calon, beberapa blog pro-Umno memuatkan video melibatkan pemimpin itu dengan seorang wanita tidak dikenali dalam sebuah bilik hotel.

Penulis blog Papagomo mendakwa, wanita dalam video itu mengaku diupah PKR untuk memerangkap pemimpin itu - yang menurutnya orang paling lantang mendesak ke arah penyatuan PAS-Umno melalui kerajaan perpaduan.

Naib Presiden PKR N Surendran bagaimanapun berkata, dakwaan itu tidak berasas. Laman perkongsian Youtube sudah membuang video itu.

Harakahdaily: Mustafa mangsa politik Umno

Sementara itu, Harakahdaily juga melaporkan Mustafa sebagai mangsa "politik buruk Umno" dalam membunuh musuh politik selepas kelihatan tersepit.
Antara keadaan itu, menurut organ PAS itu lagi, apabila menifesto BN hanya disokong 19 peratus rakyat Malaysia, menurut undian dalam talian sebuah harian berbahasa Melayu.

Selain itu, menurut Harakahdaily lagi, BN tersepit apabila Presiden MCA Datuk Seri Chua Soi Lek mengumumkan tidak bertanding dalam pilihan raya - langkah yang disifatkan sejarah baru politik Malaysia apabila presiden parti komponen BN enggan bertanding.

"Dalam suasana tertekan inilah video lucah dikeluarkan lagi oleh BN untuk menekan Pakatan Rakyat," laporan itu dipetik.

Malah, tindakan menuding jari kepada PKR juga bertujuan melaga-lagakan kedua-dua rakan dalam Pakatan itu.


PKR nafi kaitan dengan video seks terbaru

PKR hari ini menyifatkan tanggapan beberapa penulis blog yang mengaitkan ahli-ahlinya untuk pengeluaran video seks terbaru, sebagai tuduhan yang tidak masuk akal dan tidak berasas.

Naib Presiden Parti N Surendran berkata, dakwaan itu dibuat oleh seorang penjenayah yang disabitkan (penulis blog Papagomo) dan oleh itu, Surendran mahu umum tidak mempercayai dakwaan penulis blog seumpama itu.
"PKR bersatu dalam gabungan ini. Kita bersatu untuk mengalahkan
regim BN yang opresif dan korup, "katanya.

Surendran (kiri dalam gambar) menyifatkan hubungan PKR dengan parti komponen Pakatan Rakyat lain sebagai mesra.

"Malah, kita lebih bersatu daripada masa lalu dengan niat bersama untuk menumbangkan BN," katanya.

Ahli Majlis Pimpinan Pusat PKR, Latheefa Koya berkata mereka tahu siapa yang mempunyai rekod mengeluarkan video yang meragukan itu.

Dalam perkembangan berkaitan, Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK), Shamsul Iskandar Mohd Akin menyifatkan tindakan mengaitkan pengeluaran video itu dengan PKR sebagai politik kotor.

"Motif mengeluarkan video tersebut adalah jelas. Ia satu percubaan untuk memecahkan hubungan AMK dengan PAS," katanya.

"Kami tidak percaya orang dalam video itu adalah pemimpin PAS," kata Shamsul.

Beberapa penulis blog telah mengaitkan AMK dengan pengedaran video tersebut ke beberapa buah rumah di Besut, Terengganu.

Malah, penulis blog Pro-Umno Papagomo juga membuat tanggapan bahawa wanita dalam video itu telah dibayar oleh PKR.

25 ulasan:

dtp designer.. berkata...

gambar mmg boleh di superinpose tp imej yg bergerak seperti video x boleh...apatah lg video dan audio amat terang dan jelas...sekadar bg pandangan.....

Punkers Jack berkata...

Yang peha transparent tu pulak mcm mana?

Tanpa Nama berkata...

tuk mustapo yg sedapkan..dpt pucuk muda..kagum da nak mati henjut kuat lg...tu ptunjuk dr Tuhan..stopa...Allah amat murka tua gayut buat maksiat dr si muda..sedangkan tanda2 da di bg..seperi uban d kepala...yg paling zalim seseorg tu mgaku ahli agama..taubat..

Afiq KLtown berkata...

sape penulis blog ni? aku rasa otak dia letak kat lutut, cuba ko terangkan pulak mcm mana sambungan daripada leher dia tu, kalau dia pakai topeng tu dah tentu kantoi bila pakai topeng..sedangkan pak stopa kat dlm video hanya pakai singlet selepas main, cuba korang tengok betul betul, pencacai pas ni cuba menyelamatkan pemimpn dia yang terang terang kaki zina !

Wanjah Ali berkata...

kahkahkah..sape lah yang pandai sangat edit kat roti canai tu, bagi ler betul sikit kalau nk edit..kahkahkah...

video xboleh superimpose derr.. gambar boleh lah..

Tanpa Nama berkata...

Gambar yang mana satu telah diedit? gambar yg kat tempat buat roti canai tu yang diedit..alohh..nampak benor nipunyer..

Tanpa Nama berkata...

KAH KAH KAH.. nak troll tapi bangang. KAHKAH.. Pemilik blog ni macam tak cerdik. ORang PR tengok sendiri pun tau mana yang edit..hahahaa.."tebar roti canai pakai singlet? KAHKAHKAH

zahari1950 berkata...

Dah tak ada lagi alasan konkrit yang boleh digunakan untuk spin. Videotu amat terang dan jelas. Pencacai PAS dan pembangkang asyik mempertahankan bahawa video itu bukan dia macam orang mabuk todi sahaja.

Jika seseorang itu waras, banyak bukti terdapat dalam video itu yang menjurus kepada sipelakunya adalah pemimpin PAS berkenaan.

Tanpa Nama berkata...

LUBANG DAH TAK BOLEH TUTUP DAH....RAKYAT DAH TAHU....RAKYAT DAH NAMPAK......PAS DAH NAK MAMPUS DAH.....KALAU BENAR DIA BERZINA TOLONGLAH SIASAT DAN HUKUM DIA CARA HUDUD ISLAM SEBENAR...REJAM ATAU SEBAT STOPA SPENDER BESAR SAMPAI PECAH LUBANG JUBUR DAN MAMPUS TERUS......TNIK AJIS TAK PAYAH LA MASUK CAMPUR MU TAK TAHU GAPA SATU,....BAHKAN TOLOL PULAK

Tanpa Nama berkata...

MANA BUAT BOLEH DIEDIT...CUBA KAMU TENGOK AKSI STOPA ATAS AWET TU...MACAM PUNGGUNG BADAK AIR.....ITU PUNGGUNG SIAPA.....HUDOHNYA....MALU NYA...ANAK CUCU TENGOK....CUBA TENGOK SAMPAI HABIS JIJIK...JIJIK MACAM HAIWAN MENGAWAN.....

Tanpa Nama berkata...

MANA BUAT BOLEH DIEDIT...CUBA KAMU TENGOK AKSI STOPA ATAS AWET TU...MACAM PUNGGUNG BADAK AIR.....ITU PUNGGUNG SIAPA.....HUDOHNYA....MALU NYA...ANAK CUCU TENGOK....CUBA TENGOK SAMPAI HABIS JIJIK...JIJIK MACAM HAIWAN MENGAWAN.....

Tanpa Nama berkata...

Owner blog ni anjing dap.sia2 mak bapak hang bela last2 hang jadi anjing cina.malu sial idup berbakti kpd anjing.pkiaqla maruah pak hang woi.susah2 jaga bila dh besaq jd anjing cina.bodo tongong tahap cibai.idup untuk jilat juboq cina.jd anjing.pikir mak bapak lu wei.mustafa ali gentleman dh resign bkn mcm badrul anjing n yg lain2.ptuih.stop jd anjing la owner blog.pi tgk muka mak bapak hang pikiaq skit.bkan depa bela hg untk jd anjing cina dap.tongong!

Tanpa Nama berkata...

aku dah tengok video ni... peh.. memang real sial.. muka pun sebijik langsung tak ada cacat.. memang betul video tak leh diedit, kalau diedit mesti nampak cacat..video ni sangat perfect.. tapi bila diungkai dan dikaji balik banyak kelemahan dalam video ni..
yang pertama tarikh dan masa tak ada.. kenapa tak ada???? sebab tak nak berlaku kesilapan pada video yang pertama (anwar@china doll) dimana ada tarikh dan masa kesilapan kecil dimana waktu tu anwar sedang twiter.. dah kantoi..

kedua... lelaki dalam video ni lebih banyak mengenakan baju singlit, ia hanya buka ketika lampu dipadamkan,bila lampu dah padam keadaan bilik pun agak gelap jadi gambar dah sedikit kabur.. dah tak terang laa. tapi bila dah slesai projek dia pakai singlit balik....????? sebab tak mau buat kesilapan video pertama (anwar@china doll) dimana sentiasa tak berbaju yang menampakkan perut yang boroi atau mungkin taknak ada kecacatan kalau2 ada tanda lahir dibadan.. kantoi lagi

ketiga... kepada yang buat fitnah video ni siap sedia lah ke neraka.. tapi sebelum ke neraka yang pasti dia akan merasa derita didunia dulu..

Tanpa Nama berkata...

Dia pun dh resign.takyah kecoh la wei.org yg bt pn ngaku mung dok mencaruk mender lagi? Bodo natang dap supporter ni

Tanpa Nama berkata...

Cuba tgk matrix guna software abode..search kt youtube..boleh sbnrnya melainkan kita hanya percaya pd 1 sumber n xnk cr sumber lain sblm sahkan.cm cdg agar kita x tergolong dlm puak alhir zmn yg suka kpd fitnah.

Tanpa Nama berkata...

ini bukan pok mus..ini semua kerja amno..orng pas tak buat zina2 ni.. orang pas masuk sorga niajis.. orang pas kote pjg..ini pendek.. orng pas main sejam bkn 4 minit..org pas dah beli ubat kuat kat harakah.. ini semua fitnah..hhuhu

Tanpa Nama berkata...

Haha. Nk membela mende gok bro, membe da siap ngaku n letak jwtan doh.. base bodo mu nih!

Tanpa Nama berkata...

Macai PR ckp super impose,huhu..pasni melambaklah video najib tenggek chinadoll..macai pr tolong buat satu sebijik mcm video stopa ni ye...huahuahua..panas hati macai..lantak kaula dasar macai xde class..huahuahua..

kk_investor_data berkata...

Sila layari www.spfxmasks.com

muka bleh tiru sebijik guna topeng silikon. Kita nak order online pn bleh.

Mcm2 teknik superimpose... kalu ada modal lebih skit bleh guna cgi graphic tambah dgn teknik blue screen.. green screen dll..

Video adalah siri jujukan gambar (a series of images) jd kita bleh edit image frame by frame... pixel by pixel pn bleh... teknologi dah canggih skg...

lagi satu tips kalu nak lindung kecacatan takut terkantoi bleh bg video kabur skit, low quality video atau bg hitam putih.. taruk mekap skit bg real.. tiru tingkah laku dll.... Jgn bg video HD quality nanti akan kantoi...

Saranan aku kalu ada video seumpama ni tak kira la dr BN ka dr PR ka jgn la kita dok berkelahi sesame kita sbb tak tau hjg pangkal kesahihan.. takut bersubahat fitnah sama kalau benda tu tak benar. Korang tau kan hukum org yang menabur fitnah...

Biar org PoliTik saja yg main PulaihTaik.

Yang penting 5 Mei nanti jgn lupa mengundi Parti pilihan masing2 ok...

Selamat Mengundi...

wallahualam...

Tanpa Nama berkata...

hahahah admin ni bangang... sejak bile si stopa ni jual roti canai spender... bapak admin da merasa kut makan roti canai spender stopa

kk_investor_data berkata...

Sila layari www.spfxmasks.com

muka bleh tiru sebijik guna topeng silikon. Kita nak order online pn bleh.

Mcm2 teknik superimpose... kalu ada modal lebih skit bleh guna cgi graphic tambah dgn teknik blue screen.. green screen dll..

Video adalah siri jujukan gambar (a series of images) jd kita bleh edit image frame by frame... pixel by pixel pn bleh... teknologi dah canggih skg...

lagi satu tips kalu nak lindung kecacatan takut terkantoi bleh bg video kabur skit, low quality video atau bg hitam putih.. taruk mekap skit bg real.. tiru tingkah laku dll.... Jgn bg video HD quality nanti akan kantoi...

Saranan aku kalu ada video seumpama ni tak kira la dr BN ka dr PR ka jgn la kita dok berkelahi sesame kita sbb tak tau hjg pangkal kesahihan.. takut bersubahat fitnah sama kalau benda tu tak benar. Korang tau kan hukum org yang menabur fitnah...

Biar org PoliTik saja yg main PulaihTaik.

Yang penting 5 Mei nanti jgn lupa mengundi Parti pilihan masing2 ok...

Selamat Mengundi...

wallahualam...

Tanpa Nama berkata...

nak menafikn aper lg...cfm tuh mustofa...suruh dia resign lar..skrg dia jd liability kpd pas...bangang punya pemimpin, perosak...pas tak perlu ada peminpin mcm nih.

Tanpa Nama berkata...

tanya sikit..apsal pulak roti canai dah jadi seluar dalam? takkan la tebar seluar dalam nak bagi anak bini makan kot?? kot yer pun nak menipu, tukar la dulu gambar seluar dalam kepada roti canai..edit epic failed!!

video bergerak boleh edit ke dik? aduhaii..jgn la dibodohkan dgn mudah dan cuba2 membodohkan org lain..ramai org lain yg jauh lebih cerdik dari kamu dik oii

Tanpa Nama berkata...

macai bn menyalak

Tanpa Nama berkata...

pasaipa pulak video tak boleh superimpose??orang yang cakap tu betui2 ketinggalan zaman daa....teknologi superimpose video dah lama ada pun...tak pernah tengok ceghita Forrest Gump ka??muka Tom Hanks disuperimpose bersalam dengan Presiden JFK yang dah mati..dari tahun 1994 lagi dah ada teknologi ni...dah 20 tahun bai mesti la ni teknologi ni dah lagi advance & updated...memang katak bawah tempurung la orang yang cakap tak boleh superimpose video tuu hahahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...