27 Februari 2015

PANAS: BUKTI NAJIB HILANG KEPERCAYAAN DARI RAKYAT & UMNO??? APAKAH PUNCANYA....

Apa perlunya pm sokongan ketua bahagian takkan tak cukup sokongan dari ahli parlimen,   apa takutnya dengan Tun M dah tua ganyut apa dia boleh buat takada jawatan dalam umno dan beliau bukan ahli perlimen pon.......

Tentu sekali skandal 1mdb kini menghilangkan kepercayaan rakyat adakah mereka kroni2 najib dah rasa terggugat dan goyah?


Lebih parah bila Kabinet tidak luluskan pinjaman RM3 bilion untuk 1MDB, membuatkan kedudukan Najib semakin tertekan?  tak caya baca  sini


170 Ketua UMNO Bahagian Berhimpun Sokong Najib 8 Mac iniKUALA LUMPUR 27 Feb - Seramai 170 Ketua UMNO Bahagian di seluruh negara akan bertemu pada 8 Mac depan untuk menyatakan solidariti kepada Datuk Seri Najib Tun Razak.

Ketua UMNO Bahagian Cheras Datuk Seri Syed Ali Alhabshee berkata, pertemuan itu bertujuan membuktikan kepada pihak pembangkang dan pihak luar mereka sentiasa menyokong Presiden UMNO yang juga perdana menteri itu.

"Kami mahu menunjukkan kepada dunia Najib mempunyai sokongan akar umbi yang kuat...jadi pembangkang serta pihak luar perlu berhenti menyerang pemimpin Barisan Nasional," katanya seperti dilaporkan portal Mstar Online.

"Kita tidak akan bertolak ansur dengan perang saraf itu. Kita perlu menanganinya segera dan kami tidak akan duduk diam dengan hanya melihat mereka memainkan agenda jahat ini."

Najib akhir-akhir ini diserang dengan pelbagai isu termasuk 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

Di antara pengkritik lantang kepada Najib ialah bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.

Syed Ali memberitahu Mstar, setakat ini kira-kira 170 daripada 191 Ketua UMNO Bahagian sudah mengesahkan kehadiran mereka.

"Kami mahu menunjukkan kita berdiri teguh di belakang perdana menteri dan menolak pandangan wujud perpecahan dalam UMNO," katanya yang mengatakan idea itu dimulakan sekumpulan ketua bahagian.

Bagaimanapun, Ketua UMNO Bahagian Kinabatangan Datuk Bung Mokhtar Radin menolak khabar angin perjumpaan tersebut bertujuan mengatasi ancaman dalaman parti terhadap Najib.

"Kami mahu mendengar perdana menteri sendiri menjelaskan beberapa isu berbangkit. Kami ingin mendengar penjelasan beliau dalam banyak isu seperti 1MDB, ekonomi dan sebagainya.

"Perdana menteri berjanji untuk berjumpa semua ketua bahagian dua kali setahun, jadi ini adalah sebahagian daripada idea itu," katanya seperti dilaporkan portal itu. ~ SUMBER

2 ulasan:

pak aris berkata...

JIKA ANDA INGIN MERASAKAN KEMENANGAN DI DALAM BERMAIN TOGEL TLP AKI DARMO DI NMR (_082-310-142-255_) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB KAMI SUDAH 5 X TERBUKTI

mohd zain berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...