27 Ogos 2014

ASTRO BAGI SIARAN PERCUMA 3 HARI SETELAH DITIBAI TERUK OLEH PELANGGAN!!!Membuka Semua Saluran Secara Percuma Untuk Penghujung Minggu Ini

Pada penghujung minggu lepas, Astro telah mengalami gangguan siaran untuk sejumlah saluran untuk beberapa jam, membuatkan ramai pengguna tidak boleh menonton kebanyakkan siaran yang diingini mereka. Lanjutan daripadanya, hari ini pihak Astro dilihat telah mengeluarkan komen rasmi berkaitan dengannya, dan memohon maaf atas kejadian tersebut.

Menurut perkongsian Astro di Facebook, mereka mengatakan gangguan tersebut berlaku disebabkan oleh kebakaran di fasiliti mereka di Bukit Jalil. Masalah yang dialami bermula pukul 6 petang 24 Ogos lepas tersebut selesai sepenuhnya menjelang 11 malam, dan Astro beroperasi seperti biasa selepas itu.

Sebagai memohon maaf untuknya, pihak Astro akan membuka kesemua saluran mereka (kecuali Astro First, Astro Best dan Astro Box Office Sports) untuk diakses dan ditonton sepanjang hujung minggu ini, iaitu bermula 29 Ogos 6 petang sehingga 1 September 2014, 12 tengah malam.


SUMBER RUJUKAN: ASTRO

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Buatlah DVD kartun dari "Nickelodeon" macam Spongebob,Fairly Oddparents ke dalam versi Bahasa Malaysia/Melayu dan bahasa Madarin kan lagi bagus dari langgan astro yang cekik darah!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...