17 Mei 2013

PANAS ! ISU CEO AIRASIA X BERTAMBAH PARAH, KAK ZAT SERANG KAK FIDAH PULAK...amno,amno...!!!
PANAS ISU AIR ASIA - SHAHRIZAT 'BALUN' RAFIDAH AZIZ.


BERIKUT MERUPAKAN KENYATAAN MEDIA KETUA WANITA UMNO MALAYSIA DATUK SERI SHAHRIZAT ABDUL JALIL TERHADAP TAN SRI RAFIDAH AZIZ.

Saya mewakili Pergerakan Wanita UMNO Malaysia ingin melontarkan pertanyaan kepada Tan Sri Rafidah Aziz selaku Pengerusi Lembaga Pengarah Airasia X di atas kenyataan oleh Ketua Pengarah Eksekutif beliau dari Airasia X, Azran Osman-Rani terhadap Utusan Malaysia dan tindakan menarik balik iklan di dalam akhbar tersebut.

Saya yakin Tan Sri Rafidah Aziz yang telah menerajui kepimpinan Wanita UMNO selama 22 tahun dan berusia 66 tahun semasa meninggalkan pucuk pimpinan Wanita UMNO Malaysia, cukup matang untuk menjelaskan isu ini berdasarkan perjuangan Wanita Melayu yang turut didukung oleh beliau semasa memimpin Wanita UMNO.

Malah, saya harap beliau memahami perjuangan Utusan Malaysia sebagai satu-satunya lidah rasmi orang Melayu.

Beliau seharusnya tampil kehadapan untuk memberikan pandangan, pendirian dan pendapat beliau untuk menyelesaikan isu ini, bukan terus berdiam diri walaupun beberapa desakan telah dikemukakan oleh badan-badan NGO Melayu dan beberapa pihak yang lain.

Wanita UMNO amat kecewa dan meminta Tan Sri Rafidah sebagai Pengerusi yang bertanggungjawab untuk Airasia X memberikan penjelasan secepat mungkin kerana terlalu ramai orang Melayu berasa amat tersinggung dengan pandangan yang tidak bertanggungjawab oleh Azran Osman-Rani

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

waaa..ini kes aaa..suda manyak busat ooo..macam gigilasi..hahaha...!!

shellyrimula holiday berkata...

terlalu ramai orang melayu yang rasa tersinggung? betul ke ne atau melayu cap ayam umnu yang terasa sebab utuseks dah tak ada income. Agak2 le kalau nak cakap pun.

Tanpa Nama berkata...

Melayu cap dacing senget je yg meraban

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...