21 Ogos 2014

TERKINI DI GAZA : 3 ASKAR ISRAEL DITAWAN DAN LAPANGAN TERBANG BEN GURION LENGANG DALAM SERANGAN BALAS

Aqsa Syarif

Al-Qassam memberikan tempoh setengah jam sahaja lagi untuk Lapangan Terbang Ben Gurion dikosongkan. Amaran diberikan kepada semua syarikat penerbangan yang berurusan dengan lapangan terbang tersebut.

Lapangan Terbang Ben Gurion mulai kosong.Aman Palestin

Terkini | Gaza 6:27 am | Perang Hari ke-46
Gambar terkini dari Lapangan Terbang Ben Gurion, menunjukkan hanya terdapat dua buah kapal terbang Boeing 737 milik Israel.Aman Palestin

Kami telah menyerang Tel Aviv, lapangan terbang Ben Gurion, kota Al-Quds yang terjajah dan bandar-bandar Israel dengan 50 buah roket sebagai serang balas yang pertama terhadap serangan mereka ke atas rumah keluarga Ad-Dalu.

Gaza 1.07 am | Perang hari ke-46

Aman Palestin

Terkini | Gaza 1.00 am | Perang Hari ke-46

Briged al-Qassam mengisytiharkan bahawa mereka bertanggungjawab secara rasmi menawan 3 orang tentera Zionis berdekatan dengan bandar Hebron/al-Khalel. Tetapi keadaan di kawasan tersebut tidak membenarkan mereka terus menawan tentera- tentera Zionis tersebut, maka mereka telah dibunuh.

Sumber : غزة الان

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Allahuakhbar...Alhamdulillah...bia mapus israel n yahudi

Tanpa Nama berkata...

yahudi serang tanpa warning, sepatutnya al qassam serang tanpa warning, biar mampus yahudi2 tu. biar dia rasa apa yang umat Islam terutama rakyat paletin rasa!

Tanpa Nama berkata...

let all the jews gone forever....

Tanpa Nama berkata...

aminnnn....insyaAllah..zionis dihapuskan bersama kejahatan/kezaliman nya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...