07 Mac 2013

PANAS ! MACAI UMNO KANTOI NAK COVER NAJIB... TAPI BODOH PIANG...


LAGI MACAI UMNO KANTOI ISU LAHAD DATU!!!...PUNYALAH TERDESAK NAK POLITIKKAN ISU NI..LAST SEKALI KANTOI...PAKAR IT LA KONON....

KAHKAHKAH...MEMANG MACAI SEJATI~~

Kalau hangpa takcaya boleh semak dibawah:

PAGE  ESMAIL D. KIRAM II  SINI




CAPAIAN  GAMBAR NAJIB  SINI





Kedahkini

4 ulasan:

Awanama berkata...

gambar upload tu tarikh September 17, 2010 tu mungkin gambar lama...mungkin masa sebelum najib jadi perdana menteri lagi..join facebook pun September 13, 2010 nampak sangat kiram ni baru nak create facebook.Jadi najib tak salah dlm hal ini...korang ni fitnah kuatlah...ingat ALLAH.

Awanama berkata...

masalahnya penyokong BN kata PR edit gambar tu, sedangkan dua2 gambar tu ada dlm fb tu, hahaha...

Awanama berkata...

tak kesah la masa create fb kiram tu bila...yang pasti gambar tu tak menipu. gambar tu mmg pasti sahih terang lagi bersuluh mmg najib dgn kiram. so apa masalah cai umno semua. masih nak berdolak dalih lagi ke?...dasar pencacai. kebenaran nyata pun buta...

Awanama berkata...

gambar camtu bukan buleh jadi bukti pun tapi kalau gambag macam aljuburi tu terang2 sah masuk bro...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...