27 November 2012

Panas ! Web Siaran Langsung Skandal Scorpene di GODAM.!!!

SIARAN LANGSUNG! Skandal Scorpene Dari SINGAPURA!Sesi taklimat perkembangan siasatan hakim Perancis ke atas skandal komisen pembelian dua buah kapal selam kelas Scorpene kini sedang berlangsung di Changi Village Hotel, Singapura.

Taklimat akan dikendalikan oleh peguam bersekutu yang mewakili dua peguam utama, William Bourdon dan Joseph Breham, iaitu Apolline Cagnat (gambar, tengah).

Pengarah eksekutif Suara Rakyat Malaysia (Suaram), Cynthia Gabriel dan peguam Fadiah Nadwa Fikri sudah pun berada di republik itu bersama-sama dengan Cagnat.

Turut hadir, ahli parlimen Kuala Krai, Hatta Ramli, ahli parlimen Petaling Jaya Utara, Tony Pua, ahli parlimen Shah Alam, Khalid Samad dan ahli parlimen Batu, Tian Chua.

Buat masa ini, siaran langsung tidak dapat diadakan ekoran laman web yang menyiarkannya telah digodam sebentar tadi, dipercayai bagi menghalang siaran terkini disampaikan oleh Cagnat.

Usaha baik pulih sedang dilakukan bagi mengatasi masalah ini yang dipercayai dilakukan syaitan yang dikenali yang kini sedang berlonggok macam lembu milik keluarga Ketua Wanita Umno, Shahrizat Jalil di PWTC.Cagnat dalam penerangannya memberitahu dua saksi utama iaitu perdana menteri Najib Altantuya dan menteri pertahanan Zahid Hamidi hampir pasti akan disapina ke mahkamah.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah...digodam???? kalau x de kes knapa nk digodam??? kahkahkah..sampah pencacai !!!

Tanpa Nama berkata...

Kalau x de kes, kenapa x dibenarkan masuk Msia? Bongok. Awal anak hussein onn tu ckp apa dulu semasa wartawan tanya berkenaan keizinan peguam tu utk masuk Msia? Bodoh baghal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...