16 Oktober 2012

Panas ! Kejadian Paling Pelik Berlaku di K.L Hari ini


Gambar masuk dalam akaun FB Kedahkini .....Gambar terbaik minggu ini....
.Petang tadi gambar ini terdapat 514 kongsian dan 787 tanda Like ...lihat antara komen-komen dalam FB

6 jam yang lalu melalui mudah alih 

Live from Menara Mesiniaga. Huhu..


4 ulasan:

XUMNO berkata...

Memang pelik.Orang dulu2 buat rumah tepi sungai pakai tiang nak elak banjir; zaman sekarang jalan bertiang pulak banjir!

Awanama berkata...

Lagi pelik di empangan KKB sekarang ...Hujan lebat hampir setiap hari dah bermingu mingu ...tapi empangan makin kosong ??? Ade setan dikenali alihkan air empangan!!!!

Awanama berkata...

paip saliran air tu tak cukup saiz, budget tak cukup, arkitek design la macam tu, sebab peruntukkan nya telah di U turn kan ke tabung umno, biasa la tu.

KL berkata...

Kerajaan PKR selangor x reti memerintah sampai flyover pun boleh banjir!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...