18 Ogos 2012

Panas! MCA Selangor, Kami Akan Halang Jadi Negara Islam


TERBARU 'JANJI DITEPATI' versi MCA! Nampaknya Umno terpaksa fikirkan balik hubungannya dengan MCA dalam BN...umat Islam tuntut Umno halau MCA dari BN, ATAU...Umno keluar BN dan sertai PAS demi maslahah ummah!!!

*Satu lagi tamparan hebat pd Umno...tp mcm biasa..mereka akan sedaya upaya tutup cerita ini dr pengetahuan rakyat, dan terus menyalak menyalahkan DAP dan PAS....korang fikirlah sendiri...
MCA S'gor: Pilih kami, kami akan halang jadi negara Islam

Malaysiakini : 6:20PM Ogos 18 2012Pengerusi MCA Selangor, Datuk Donald Lim berkata jika Selangor dan negeri-negeri lain di negara ini dikuasai atau kekal di bawah pemerintahan BN, ia tidak akan menjadi negara Islam.

"MCA akan terus mempertahankan kepentingan orang Cina dan tidak akan membiarkan Selangor menjadi sebuah negara Islam," kata Pengerusinya, Datuk Donald Lim.

"Ini juga tidak akan berlaku di mana-mana negeri dan negara yang ditadbir oleh BN. Ini adalah janji kami kepada rakyat Selangor," kata Lim (kanan dalam gambar) dalam ucapan pembukaannya di konvensyen MCA Selangor hari ini

Satu contoh Islamisasi di Selangor di bawah pentadbiran Pakatan Rakyat sekarang, katanya, ialah percubaan Majlis Bandaran Kuala Selangor untuk mengasing tempat di pawagam mengikut jantina.

Lim menggesa semua ADUN keturunan Cina di Selangor, khususnya dari Pakatan Rakyat, supaya menyatakan pendirian mereka terhadap cita-cita PAS untuk mewujudkan negara kebajikan Islam dan undang-undang hudud.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...