29 September 2014

TERHOT! BLOGGER TERLAMPAU , BABIKAN PEMIMPIN NEGARA....

Alvin Tan BIADAP ‘Babikan’ Pemimpin NegaraTak serik-serik lagi rupanya blogger seks Alvin Tan dengan tindakan beliau. Sebelum ini dia menghina Malaysia, PM, menteri KDN, KPN dan hakim negara telah mencetuskan kemarahan rakyat Malaysia.

Kali ini sekali lagi dia memuat naik status yang lebih dasyat. Tidak tahu apa tujuannya dan yang pasti tindakan tersebut boleh merbahayakan dirinya meskipun jika undang-undang Malaysia tidak dikenankan keatasanya.Katanya menerusi status berkenaan, “Seorang rakyat dipenjara hari ini kerana menggelar polis trafik ‘monyet’ di Facebook. Sekarang aku panggil kesemua kamu babi. Tolonglah datang tangkap!”

Lagi cabarnya “P.S. Kepada penyokong babi sekelian, silakan tag para pemimpin kamu untuk memaklumkan mereka ada ‘hasutan’ berlaku di sini. Tapi tak payah susah-susah aku dah buatkan pun” disusuli dengan tag kepada nama-nama pemimpin berkenaan.

Bagaimanapun tindakan dia itu mendapat sokongan daripada beberapa individu yang sependapat dengannya.


Namun bersyukurlah tidak ramai yang menyokong tindakannya dan ada yang mencemuh perbuatan Alvin.Baguslah, walaupun satu bangsa mereka tetap mengkritik tindakan yang tidak betulnya ini

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...