19 Januari 2013

Awas provokasi terbaru UMNO! Strategi terdesak UMNO/BN


Politik kotor dan kolot Umno-Barisan Nasional sejak pemerintahan Mahathir hingga Najib Tun Razak tidak berubah. Politik fitnah dan mengaibkan maruah serta cubaan rasuah tokoh pembangkang menjadi modus operandi utama di dalam mengekang kebangkitan rakyat menyokong perubahan.

Pengalaman pilihanraya 1990 dalam pakatan pembangkang menerusi Angkatan Perpaduan Ummah dan Gagasan Rakyat, Tengku Razaleigh Hamzah dicanang sebagai agen Kristian hanya kerana memakai tengkolok Sabah yang ada corak seakan salib.

Gambar Ku Li memakai tengkolok Salib ini menjadi bahan kempen utama di dalam menjatuhkan kepercayaan rakyat kepada Angkatan Perpaduan Ummah dan Semangat 46.


dari blog MM -Salam Sejahtera…

Aku rasa isu ni panas,, buat kita semua rakyat Malaysia,, ada sesuatu yang tak kena berlanjutan dari isu Kalimah Allah,, ada tangan-tangan syaitan yang tak dikenali cuba menjirus petrol ke api dalam sekam…

Sekejap tadi sapa ada sempat tengok berita tv NTV 7 jam 7 ptg,,, ada kisah cubaan nak menghuru hara keharmonian rakyat di Pulau Pinang…..
Satu laporan Polis dengan isu Kitab Bible diberikan oleh orang yang tak dikenali kepada pelajar melayu Islam…..

Bila aku buka FB sekejap tadi satu lagi kisah yang sama agaknya….


Gerakan memburu dua ekor babi yang menyebarkan dakyah agama Kristian pd pelajar melayu di Sekolah Menengah Kebangsaan Jelutong pd 17-1-2013 jam 12.30 tengah hari kemarin. Tindakan babi-babi ini mengedarkan bible kepada pelajar sekolah menyalahi larangan Artikel 11(4) Perlembagaan Persekutuan.
Oleh itu Sheriff Persatuan Muka Buku dengan ini mengistiharkan pemburuan operasi besar-besaran dua ekor babi musuh islam ini.dua ekor babi ini diperlukan hidup-hidup untuk disoal siasat samaada mereka menerima sebarang arahan daripada King of Babi in Penang.
Ley tang ngor…see la ley…pok kai… — bersama Emmy Hazrul Full, HaFeez Gekko, Motor Siber dan 47 yang lain


Sumber Klik Sini

Jangan terkejut, jangan melatah,,, Ingat Yahudi dan musuh Islam melalui agen-agennya dah mula cuba menggnggu gugat keharmonian Umat Islam dengan penduduk bukan islam di Malaysia…

Kenapa bila nak hampir dengan PRU13 bibit-bibit kejadian sebegini boleh berlaku semula… Cukuplah kisah baling tulang babi ke masjid, isu bakar gereja,, rakyat dah tahu ini kerja siapa woii.

Rakyat nak PRU,, nak humban UMNO,,, bukan nak cari pasai bergaduh isu agama woiii……


***Sumber Berita Dari: http://mediaperak.net/2013/01/18/awas-provokasi-terbaru-umno/

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...