13 Julai 2012

TERKEJUT BERUK BN BILA NOH OMAR MENGAKU !

TERKEJUT BERUK BN BILA NOH OMAR MENGAKU ! Boleh caya ke...malaon nie cakap, banyak skandal penyelewengan telah terdedah cakap pun dah banyak merapu kalau jadi MB lebih teruk dari Khir Toyo?

Rujuk Akhbar SINAR hari ini 13 Julai 2012, yang menjelaskan akhirnya selepas ditekan bermacam kes penyelewengan dan kebodohannya serta dihenyak soalan wartawan akhirnya YB UMNO/BN Noh Omar akan teruskan air percuma Selangor malah nak bagi lebih dari 20 meter padu. Beliau lupa , dulu kutuk Selangor akan bengkrap kalau bagi air percuma.
Mana blogger yang mengutuk dan tak nak air percuma?SHAH ALAM: Kenyataan Timbalan Perhubungan Umno Selangor, Datuk Seri Noh Omar yang akan meneruskan projek air percuma di Selangor membuktikan pengiktarafan terhadap projek ini.

Sebelum ini pimpinan UMNO Selangor mengkritik keras dasar pemberian air percuma kepada rakyat dan menganggap tindakan tersebut akan memufliskan kerajaan negeri.

"Ternyata mereka kini telah mulai menerima hakikat bahawa dasar tersebut sememangnya memberikan manfaat besar kepada rakyat," kata satu kenyataan yang dikeluarkan AMK Selangor.

Semalam media melaporkan, Noh Omar berkata, BN akan menyambung pemberian air percuma kepada

rakyat Selangor sekiranya berjaya menawan kembali negeri Selangor dalam PRU akan datang.

Kenyataan beliau ini jelas mengiktiraf pentadbiran kerajaan Pakatan Rakyat Selangor dalam menyediakan perkhidmatan terbaik kepada rakyat menerusi dasar Merakyatkan Ekonomi Negeri.


AMK Selangor mengalu-alukan kenyataan Noh Omar semalam yang mana secara tidak langsung menunjukkan bahawa UMNO semakin cenderung meniru idea serta dasar yang dilaksanakan oleh kerajaan Pakatan Rakyat terutamanya dalam soal melibatkan kebajikan rakyat, kata kenyataan itu.

Justeru, AMK Selangor menyeru agar Noh Omar bersikap matang dan terbuka serta turut sama-sama

membantu kerajaan negeri Selangor menyelesaikan isu-isu tertentu yang merumitkan kelancaran pelaksanaan dasar pemberian air percuma ini demi kebaikan rakyat Selangor seluruhnya.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...