19 Jun 2012

WWW1 : 1 twetter, Polis kalut 1Malaysia atau BN Tiada Modal ?

Isu WWW1: Pusat Khimat Masyarakat Ahli Parlimen Bukit Gantang didatangi Polis dari Johor
18 June 2012 – Pusat Khidmat Ahli Parlimen Bukit Gantang Perak telah didatangi beberapa anggota polis di negeri Johor yang diketuai Insp Aridhasan a/l Menandi. Pasukan polis ini datang bersama Warrant yang dikeluarkan oleh Mahkamah Majistret Johor Bharu. Dipercayai berkaitan dengan isu twitter Dato Seri Nizar mengenai plat WWW1 yang menjadi konterversi baru-baru ini.Soalsiasat serta mengambil bahan gambar sumber berlansung dengan harmoni berikutan kerjasama yang diberikan pihak staf pusat khidmat ini dengan pihak polis yang mengambil masa hanya sekitar 45minit.Menurut sumber disini menyatakan tiada sebarang bahan bukit dirampas atau dibawa keluar dari pejabat pusat khidmat kepunyaan PAS Bukit Gantang disini tadi.

IPD Johor Baharu bersama dengan Inspektor Fazurah dari bahagian Forensik Komputer. kesemua komputer di perjabat tersebut diambil untuk siasatan kes .Menurut sumber laporan , serbuan ini adalah disebab satu laporan yang dibuat oleh UMNO Bahagian Pulai mengenai isu nombor plate kereta WWW 1..Satu persoalan yang bermain difikiran penulis kalau benar dengan alasan aduan dari pihak Umno membawa kepada waran ini amatlah malangnya senario politik Malaysia sekarang ini. Kenapa bergitu banyak laporan dari Pemuda Pas mengenai kebiadapan akhbar kosmo yang mempersenda harga nombor WWW1 tetapi hingga kini tiada susulan dari pihak berwajib keatas report ini.
Kalau bergini senarionya hanya dengan kertas undi yang akan memberi ruang keadilan kepada semua ,ayuh semua dengan keazaman kita tumbangkan Umno /Bn pada Pru 13 nanti

Nota editor: Diharap Pakatan Rakyat tidak mengkudakan PDRM sebegini rupa jika berjaya menguasai negara. Polis pun nak tunggu UMNO kalah. Penat wo! ke hulu ke hilir buat kerja bodo!

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...