21 Jun 2012

MAKLUMAT BOCOR : OPSS 2020 UMNO TAWAN MAHASISWA TERDEDAH ?

Konspirasi UMNO mengawal PELAJAR UNIVERSITI didedahkan.Korang baca apa yang tertulis kat bawah neh. Tak boleh blah betul. Usah kata PRU 13 jek dorang nak tawan, pemikiran pelajar universiti pun depa nak tawan. Seboleh2nya depa nak menang besar bagi membuktikan kepada masyarakat bahawa sokongan anak muda = golongan mahasiswa kini berpaling semula kepada mereka iaitu BN dan UMNO.KAH KAH KAH

Yang tak boleh blah tue kan, terang2 stated nama UMNO kat situ. Aik, bukan kah UMNO = PARTI POLITIK der. PARTI POLITIK. Gua repeat oke. PARTI POLITIK. Tapi apa kehel PARTI POLITIK neh boleh melibatkan diri dalam PR campus pula? Kalau dah UMNO boleh apa sebab yang lain tak boleh pula?

Mestilah takde sebab kan? So selepas neh mahasiswa nak involved dengan PAS ka PR ka apa ka, lantak depa lah kan sebab ASPIRASI pun boleh apa sebab pro mahasiswa tak boleh? Nak buat, biar sama2 buat. Kalau tak boleh buat biar sama2 pun tak boleh buat. Baru adil beb.

kah kah kah

Lebih banyak akan didedahkan. Tunggu pendedahan2 PANAS dari team dorang oke. AUKU tak AUKU. Yang penting korang yang dah langgar dulu.

AW : UMNO dalam pru 13 pun dah terumbang ambing ini lagi sibuk nak masuk campur dalam pr campus..? Ekekeke..

BERITA BERKAITAN - LAPURAN OPSS 2020

Penyerahan memorandum kepada BENAR

Penyerahan memorandum daripada Pro-Mahasiswa Nasional dan aktivis mahasiswa lain seperti Gabungan Mahasiswa Islam Semalaysia(GAMIS),Solidariti Mahasiswa Malaysia(SMM) dan semua Pro-Mahasiswa kampus-kampus Malaysia kepada Benteng Negara Dari Jenayah (BENAR) untuk siasatan terhadap OPSS 2020 di lobi Bangunan Parlimen..

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...