07 Mei 2012

SAH PILIHAN RAYA AKAN DITANGGUH? BIG MAMA MUNCUL KEMBALI......

PEMBACA TUKAR TIUB TERSENYUM PUAS

HADIAH UNTUK SUKAN TIANG

ROSMAH TERIMA ANUGERAH TOKOK INDUSTRI SUKAN - sinar

KUALA LUMPUR — Suami Perdana Menteri, Rosmah Mansor dinobatkan sebagai Tokoh Industri Sukan Negara 2012 pada Majlis Anugerah Industri Sukan Negara malam tadi.

Anugerah yang julung kali diperkenalkan itu disampaikan oleh Presiden Majlis Belia Malaysia (MBM), Mohamed Maliki Mohamed Rapiee dengan disaksikan Menteri Belia dan Sukan, Ahmad Shabery Cheek, pada satu majlis makan malam di Menara Kuala Lumpur di sini.

Rosmah, yang juga penaung bagi Persatuan Badminton Malaysia (BAM) dan Yayasan Kebajikan Atlet Kebangsaan (Yakeb), merasmikan majlis tersebut.

Dalam ucapan beliau, Rosmah berkata, golongan belia perlu melihat penglibatan di dalam industri sukan sebagai peluang untuk meningkatkan tahap ekonomi diri dan keluarga.

"Kesemua kemajuan dan transformasi di dalam aktiviti-aktiviti yang berkaitan dengan sukan akan mewujudkan peluang ekonomi yang besar kepada belia,” katanya.

Turut menerima anugerah pada majlis berkenaan ialah Ketua Pengarah Majlis Sukan Negara (MSN), Zokples Embong (Anugerah Pengurusan Sukan dan atlet skuasy kebangsaan, Azlan Iskandar (Anugerah Khidmat Masyarakat).

Persatuan Pengurusan Pelanggan dan Pusat Hubungan Malaysia (CCAM) meraih Anugerah Perkhidmatan Pelanggan manakala Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn. Bhd. (Syabas) muncul penerima Anugerah Promosi Gaya Hidup Sihat Melalui Sukan. — TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... MAK JANDA INI MUNCUL KEMBALI.... kah kah kah..

kah kah kah...APAKAH INI TANDA PILIHAN RAYA AKAN DI TANGGUH?... kah kah kah..

kah kah kah...ATAU MAT MONGOL TAKUT BINI.... kah kah kah..

kah kah kah.... AHLI AHLI GEROMBOLAN MULA RESAH KEMBALI.... kah kah kah..

kah kah kah.... MEREKA MERASA SEDANG MEMIKUL BADAK MATI..... kah kah kah

nota:
paling gumbira ialah
semua perempuan dabn lelaki
pembaca setia tukar tiub
kah kah kah

http://tukartiub.blogspot.com/2012/05/rosmah-terima-anugerah-tokok-industri.html

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...