14 Disember 2012

HOT ! Dalang Pendedahan Deepak Terbongkar !!! (+video)


Deepak cabar siar video sepenuhnya

Ahli perniagaan Deepak Jaikishan mencabar kepada penulis blog pro-Umno agar menyiarkan secara penuh video perbualannya yang didakwa menunjukkan beliau mengakui diperguna PKR.Deepak mengakui beliau merupakan individu dalam video tersebut yang menurutnya dirakam tanpa disedarinya pada petang 30 November lalu, semasa perhimpunan agung Umno ke-66 berlangsung.Menurut Deepak, perbualan itu berlangsung di antara dirinya dan seorang ahli majlis tertinggi Umno serta dua lagi penulis blog pro-Umno.

Tambahnya, video itu telah disunting dan dipertontonkan dengan konteks yang salah kepada orang ramai.Katanya lagi, beliau tiada apa-apa yang mahu disembunyikan justeru beliau mencabar agar video itu ditayangkan sepenuhnya.

"Saya tidak lari daripada apa-apa dan tiada yang perlu disembunyikan."Perkara yang saya katakan adalah perkara yang saya mahu nyatakan. Perkara yang mereka tulis adalah perkara yang mereka mahu dengar.

"Tolong tayangkan video itu dari awal hingga akhir," katanya sambil menambah bahawa percakapan dan transkrip percakapannya yang dimuatkan dalam blog pro-Umno itu tidak selari dengan apa yang beliau tuturkan."Jika anda tengok video itu, mereka tulis apa yang saya kata dengan berbeza sama sekali," tegasnya. ~mkini

Rupanya mamat dalam umno yang mahu gulingkan najib.Orang dalam umno sendiri benci najib dan rosmah. Mereka nampak umno bn bakal hancur sekiranya najib tak mahu berundur sebelum pru 13. Jadi jalan pintas supaya najib berundur adalah mendedahkan salahlaku najib.

Deepak dan musa hassan adalah agenda dalam umno untuk menggulingkan najib. Umno bn tumbang bukan hanya tentangan di luat umno tetapi yang lebih parah adalah dari dalam umno. Inilah pertolongan daripada Allah SWT yang tidak di sangka-sangka. Sesungguhnya doa orang yang dizalimi tiada hijab di sisi Allah SWT.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...