22 Mac 2013

PANAS ! GAMBAR SNIPER SULU WANITA DITAHAN.... DIPERCAYAI KEBAL ....?


Sniper Sulu wanita... kawan cerita, waktu diserbu perempuan ni dalam rumah, komando tembak pakai HK11 mau 2 magazine tapi dia tak mati. Rumah pondok macam nak roboh jak kena tembakan, tapi dia tak apa-apa malah senyum sinis lagi masa kena tahan. ada senjata military sniper ngan dia

#boleh tahan muka... agak scary di waktu malam....


oleh : amRF info dari LVK 

Pengganas Wanita Sulu Yang Berjaya Diberkas Itu? Dikatakan Tidak Mati Ditembak?

DALAM sidang akhbar semalam, kita semua dimaklumkan yang pasukan keselamatan berjaya menembak mati seorang pengganas ketika operasi penggeledahan di Kampung Tanjung Batu pada kira-kira 1.30 tengah hari Rabu, menjadikan jumlah keseluruhan yang maut 63 orang.

Seorang militan wanita berusia lewat 40-an serta tidak bersenjata turut ditahan dalam operasi itu.

Panglima Angkatan Tentera Jen Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin berkata kejadian itu susulan daripada pertempuran yang tercetus pada 11.30 pagi yang menyebabkan seorang anggota tentera cedera di jari kiri akibat terkena serpihan peluru.

“Susulan itu, pasukan keselamatan terus menjejaki musuh dan berlaku pertempuran di mana pasukan kita telah membunuh seorang daripada mereka serta menahan seorang wanita,” katanya.

Ketika ini di Lahad Datu heboh diperkatakan mengenai sekeping gambar yang didakwa pengganas wanita tersebut.

Tubuhnya kelihatan kurus dan tidak bermaya, pucat serta ketakutan.

Sehingga berita ini ditulis, belum ada mana-mana pihak yang mengesah atau menafikan perkara itu.

Difahamkan, pengganas wanita yang diberkas semalam juga dipercayai kuat mengamalkan ilmu hitam seperti mana rakan-rakannya yang lain.

Apapun tak kira sama ada pengganas itu secantik Siti Nurhaliza atau seseksi Angelina Jolie, atau berpenampilan seperti Mak Lampir sekalipun, yang penting dia telah diberkas!

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...