21 Februari 2012

AZIZ DESA BERSAMA TOK GURU NIK AZIZ


Poskad Untuk Tok Guru. Demikian program menyemarakkan aktiviti Tahun Melawat Kelantan 2012 anjuran Kelantan Trade Centre bermula sekarang. Menerusi prog ini rakyat Malaysia dipelawa hantar cadangan atau komen mengenai sektor pelancongan di Kelantan. Poskad terpilih akan menerima hadiah penginapan percuma di ktc hotel & apartment.


Aziz Desa
Menuju lcct. Terbang pulang ke kelantan trade centre (ktc). Memperkasakan ktc sebagai pusat mice tersohor sekaligus tahun melawat kelantan 2012 adalah agenda yg menanti.

Suka · · Kongsi · hari Ahad, pada pukul 11.51 pagi melalui mudah alih ·

DARI WALL FB AZIZ DESA:

1 ulasan:

Awanama berkata...

Kau orang tahu kenapa polis2 yang ada jadi pak pacak aja bila lembu2 umno membuat kacau?

Sebabnya nak bagi peluag kat PR utk balas balik perbuatan lembu2 tu. Kan ruang dah di buka, jadi, tibai la balik lembu2 tu. Lembu yang buat kacau kat tempat PR, takkan nak terus biarkan saja. Lembu yang kurang ajar takkan PR tak boleh nak ajar balik kot.

Kau orang mesti ingat, lembu2 UMNO ni bukan sahaja kurang ajar dan samseng, tetapi, sejarah telah menunjukkan bahawa lembu2 ni pernah membunuh. Track record lembu2 ni tak boleh di lupakan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...