15 Oktober 2014

TAMRIN GHAFFAR KELUAR PAS

Tamrin hantar surat keluar Pas

Saya baru menerima panggilan telefon daripada Tamrin Ghaffar yang memaklumkan beliau baru sahaja menghantar surat memaklumkan telah menarik dairi dari menjadi ahli Pas. Katanya surat itu diserahkan dengan tangan di ibu pejabat Pas Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur.

"Saya nak maklumkan kepada you saya baru sahaja menyerahkan surat penarikan diri saya sebagai ahli Pas di pejabat Pas di Jalan Raja Laut," kata Tamrin tenang. Surat yang ditujukan kepada Setiausaha Agung Pas Mustafa Ali itu diterima oleh salah seorang kaki tangan ibu pejabat Pas.

Dalam pada itu menurut Tamrin beliau juga bertemu dengan beberapa pemimpin Pas di parlimen minggu lalu sambil memberi pandangan berhubung masalah atau kelamahan dalam kepimpinan Pas beliau membayangkan rasa kurang selesa beliau dengan Pas ekoran perkembangan dalam parti agama berkenaan terutamanya dengan sikap presiden.

Keputusan Tamrin itu diambil sesuai dengan apa yang saya catatkan dalam blog dua hari lepas. Kepada Tamrin diucapkan selamat bebas sebagai ahli politik tanpa parti.


~MSO 3 ulasan:

Awanama berkata...

Tak heranlah nak masuk ko nak tubit ko itu dia punya pasal..mampus gi lah dia peduli apa aku...kubur masing2..

Awanama berkata...

sila masuk umno balik lak
h, kan darah umno mengalir panas dlm tubuh mu

Awanama berkata...

Masa msok dulu kemain puji angkat tahap dewa..hehehe..skrg kutuk tahap neraka hahahaha...parti agama...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...