03 April 2013

PRU 13: Siaran langsung Al Jazeera temu bual Anwar- LIVE NOW


RAKAMAN AL-JAZEERA

PRU 13: Siaran langsung Al Jazeera temu bual Anwar 6 petang ini

KUALA LUMPUR 3 APRIL: Datuk Seri Anwar Ibrahim ditemu bual dalam Al-Jazeera pada jam 6 petang ini, secara langsung untuk mengulas pembubaran Parlimen dan PRU 13.

Ia juga boleh diikuti melalui rangkaian Astro 513.

Untuk tonton temu bual bersama Al-Jazeera, KLIK INI.
sidang media:

Selepas 5 jam pembubaran parlimen yang diumumkan oleh perdana menteri, ketua pembangkang Anwar Ibrahim menyeru BN memastikan etika pilihanraya dipatuhi dan mengulangi sekali lagi ajakan berdebat antara beliau dan perdana menteri.

Anwar Umum Bertanding Di Perak


PETALING JAYA 3 APRIL : Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim menyatakan beliau mungkin bertanding di Perak bagi melonjakkan sokongan rakyat kepada Pakatan Rakyat (PR) dalam Pilihan Raya Umum Ke 13(PRU13 ini).

Keputusan itu, jelasnya, bukan membelakangkan sokongan penyokong di Permatang Pauh yang setia selama ini kepadanya dan Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail ketika dalam susah dan senang.

“Sepertimana dinyatakan saya memberi tumpuan bertanding di Perak.

“Saya akan ke Permatang Pauh esok bertemu rakan-rakan dan pengundi untuk menerangkan segalanya.

“Di sepanjang masa ini penyokong begitu setia dan membuktikan sokongan penuh.

“Dalam pilihanraya 2004 kita tewas di semua kawasan tetapi rakyat terus pertahankan Wan Azizah di Permatang Pauh,” katanya.

Anwar berkata, keyakinan tinggi bagi menawan Putrajaya bukan alasan bagi beliau melupakan Permatang Pauh.Selangor Bubar DUN Esok 
Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...