06 Januari 2013

Panas ! Gambar " Pesta Fesyen KONDOM " Tersebar...!!!

Kalau tengok gambar nie ingat dekat Paris atau Bangkok..rupanya di negeri Melaka...wa malas komen apa-apa mintak amno totok-totok tolong komen terutama makcik-makcik wanita amno......depa buat " Pesta Fesyen Kondom " la woi.....bukan buat pesta pulut durian.....

Mana mufti yang kalut pasai isu amanat Haji Hadi??Jakim??awat tak komen pasai pertunjukan ni???ka pasai Melaka negeri Maju maka Mufti tak berani nak kata apa??






4 ulasan:

Awanama berkata...

Tu negeri mana..negeri melaka..melaka sapa printah..BN...halal toyiban nampaknya..kihkih

Awanama berkata...

Negeri Ali Rustam ni.. Siapa tak kenal Ali Rustam?. Orang suka menggalakkan persundalan..

Awanama berkata...

Mannequin tu sangat symbolic = dehumanization.

Butterflies on the head = a naive girl that eventually not naive anymore.

Condom "flowers" below the abdomen near genitals = Kau fikir lah sendiri apa.

wow wow kat malaysia pon sudah berani ada symbolical show. SINISTER.

Awanama berkata...

mufti yg tak hirau dan tak bagi komen mengutuk kegiatan sebegini ialah mufti jenis jubur, busuk!! berambus la dari jawatan, balik main kotel lagi baik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...